Monday, 4 May 2015

India III. Rishikesh. Lakshman Jula.

   В перший день ми вирушили на прогулянку по Рішикеш до Лакшман Джули і на Гангу. Цю дорогу ми вже знємо на пам'ять. Проте все так змінилось. Багато зелені стало і мало мавп, напевно їм занадто спекотно і вони ховаються поміж дерев.
*****
   RU// В первый день мы отправились на прогулку по Ришикешу к Лакшман Джуле и на Гангу. Эту дорогу мы уже знаем наизусть. Но все так изменилось. Много зелени стало и мало обезьян, наверно им очень жарко и они прячутся между деревьев.

Лакшман Джула

Ганга



В тібетській кафешці біля Лакшман Джули.

Манго ласі і Серж на другому плані. Манго ласі готується дуже просто: йогур або простокваша плюс манго і все це на блендері змішується. Виходить такий густючий та смачнючий коктейль :)
***
RU// Манго ласси и Серёга на втором плане. Манго ласси готовится очень просто: йогурт или простокваша плюс манго и все это в блендере смешивается. Получается такой густючий и вкуснючий коктейль :)

По дорозі додому знову був манго ласі.

А у мене був папайа ласі. Смачний теж, мені навіть більше сподобався. Менше солодкий і менше кислий. Те, що потрібно, коли спекотно.
***
RU// А у меня был папайа ласси. Вкусный тоже, мне даже больше понравился. Менее сладкий и менее кислый. То, что нужно, когда жарко.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Осінь. Спогад з 2016.

* Часто, соціум примушує нас бігти до вершин, стати вершиною, зіркою, вищим у кар'єрі, соцстатусі, бізнесі чи грошах. * І ми біжим...